En av de allra enklaste och samtidigt godaste maträtterna ombord på "Josefin" sedan förra säsongen är lax blandat med tortellini.
Detta behöver du:
Detta behöver du:
4-pack fryst lax (ca 500 gr)
2 paket Barilla Tortellini Emiliani (den med ostfyllning)
Lite ost att riva (t.ex Västerbotten)
5-8 dl liter vispgrädde alt matlagningsgrädde
Havssalt
Svarpeppar (hel i pepparkvarn)
Lite ost att riva (t.ex Västerbotten)
5-8 dl liter vispgrädde alt matlagningsgrädde
Havssalt
Svarpeppar (hel i pepparkvarn)
Tina laxen och skär upp den i centimeterstora bitar. Riv osten. Koka pastan, häll av vattnet, häll i laxen och blanda runt. Häll i grädden och värm upp på låg värme. Blanda i rivosten när det blivit varmt igen. Salta och kvarna i lite peppar. Rör runt en sista gång. Det var allt.
Mmm, låter smaskens!
SvaraRadera/Henrik D29 SWE 255 Latika
Ni får prova i sommar och skriva vad ni tycker!
SvaraRadera/Richard