.

.

måndag 19 september 2011

Ketchupeffekten?

Ibland ser man inte en Dehler på flera helger i rad. Så vips dyker de upp en efter en inom loppet av någon timme. Precis så var det iallafall under sista seglingen för säsongen. Först en Dehler 34, sedan en 35:a och till sist en 29:a. Den sista kom med på bild också under skön och loj undanvind; en Dehler 29 MKII nr 359. Med den seglingen i färskt minne undrar jag om det var så klokt att ta upp båten igår. Mycket av säsongen är ju kvar men vissa måsten har trots allt företräde. Dessutom lite mer tid att fixa med båten i vår. Men nästa år ska "Josefin" åter upp så sent som möjligt...

2 kommentarer:

  1. Hej.
    Roligt att se sin egen båt på nätet. Du var verkligen på hugget med kameran. Den levererades i aug-11 och vi är helnöjda med den. Sista seglingen för i år gjorde jag sista veckan i november.D29 träff 2012 ???
    Hälsningar Göran
    goran.jarnestedt@telia.com

    SvaraRadera
  2. Hej Göran!

    Kul att du hörde av dig! Jo, jag brukar ha gluggen framme när det slöseglas. Er båt såg verkligen splitterny ut - kanonfin! Vi får se om det blir någon träff 2012, finns det intresse så... Min kompis Tobbe har dessvärre sålt sin D29a och vi blev en entusiast färre där.

    God jul så länge!

    Richard

    SvaraRadera