.

.

onsdag 26 januari 2011

Dehler 29-träff 28-29 maj

Efter förra årets lyckade D29-träff är det dags att börja planera för uppföljaren 2011. Datum är satt till 28-29 maj och vi ses i år vid KSSS Gästhamn på Lökholmen strax norr om Sandhamn (d.v.s. inte "Trollsundet", de platserna är reserverade för KSSS medlemmar, utan genom det smala sundet in i nästa vik - följ skyltarna). Gästhamnen är så pass stor att det den med lätthet kan husera oss oavsett om vi blir fyra eller fyrtio båtar. Helgen är vald med hänsyn till kappseglingskalendern så att träffen inte krockar med någon större tävling. Om vädret är lika fint som förra året grillar vi och äter gemensam middag på bryggan. Skulle istället prognosen skvallra om regn bokar vi bord inne på Värdshuset i Sandhamn. Passbåten dit går varje timme så det är lätt att ta sig fram och tillbaka. Hamnavgiften är 200 kr (åtminstone var den det under 2010) och då ingår fri passbåt.

Mer info om Lökholmen på:


"Josefin" kommer att ligga förtöjd från 14-tiden på lördagen. Precis som förra året ligger fokus på att umgås och prata båt, få tips och idéer. Vi hoppas förstås också på minst lika många deltagande båtar i år (vi var fyra båtar senast). Kanske kan vi bli fem eller rent av sex eller sju båtar i år?

Om vi känner för det kan vi organisera en kortare kappsegling under söndagen, vi kan ju prata om det under lördagens middag.

Anmälan senast 25 maj - anmäl i en kommentar till detta inlägg (som ej kommer att publiceras).

Och precis som förra året - glöm inte mat, dryck och kamera! Väl mött!

Richard Lindqvist
Swe 16 "Josefin"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar